Fredagsmyyyyys!

Första fredagen på länge som är vit, och jag undrar varför jag inte gjort detta tidigare :) hela helgen blir vit nu och det är underbart att slippa bli bakis. Igår iaf, fredag, var jag och lina hemma hos mig och lagade smaskig middag, potatisgratäng, pepparstek och sås och sedan åt vi massa chips, dipp och godis.

Till festmiddagen kollade vi på två filmer: som vi fick oss ett gott skratt åt och dessutom blev lite förtjusta i den underbara göran. och sedan kolla vi på som började bra men sedan ebadde ut till att bli enormt störande, hatar filmer med dåliga slut.

Det var iaf en underbart mysig kväll vi hade jag och lina. fler filmkvällar är ett måste!


Idag är det 18- ute men funderar ändå på att pallra mig iväg till gymmet. resten av lördagen ska jag spendera i sällskap med juridiska böcker :)

mina vänner, hoppas ni har det kul i gbg!
Sis den här gången var inlägget för dig ;) stolt över mig att jag har en vit helg?! ;)

Mitt lördag/söndagsnöje

ja jag jobbade igår, gick jättebra och var jättemysigt tills det var dags att sova (jag jobbar sovande natt). låg och stressade över allt jag måste plugga, släckte lampan och kände mig inte helk OK. Var vaken resten av natten i magsjuka. Kul att bli magsjuk på jobbet och veta att man ska jobba hela nästa dag, inte. klarade mig igenom hela natten men far fick komma och hämta mig på morgonen och jag fick ringa in en ersättare. Nu sitter jag hemma hos mor och far och tycker synd om mig själv. Känns som att jag har världens baksmälla, som jag inte ens förtjänar :(


Myskväll, alone again

har haft en trevlig kväll med ulla på besök. jag carro och ulla lagade oxrulader i gräddsås och potatis, inspiration från halv åtta hos mig :)
nu har carro åkt till j som vanligt och jag är alldeles ensam igen *snyft. Dags att skaffa sig en karl snart så man har någon att fördriva tiden med. nu vankas det iaf ostriskakor(standard) med rött te och sex and the city maraton. ska väl egentligen inte klaga, en kan ju roa sig själv.

imorgon är det photoshoot med girlsen. vin på det sen är allt på topp!

Walking to town


Workout!

Då var man tillbaka i vardagen igen. Termin två på socionomprogrammet har startat och det känns helt okej. kommer ägna följande halvår åt juridik, kan bli intressant. Nu är det dags att börja göra sig iordning för första gymbesöket för år 2010. Inte någon lysande start i träningsväg för det här året men då kan det ju bara bli bättre. Känns redigt tungt men har ju iaf dig som sällskap min vän och då känns det mycket bättre♥! Sen får man ju också tänka på att det bara är ett halvår kvar till badsäsong, inte läge att slacka. Så träning it is!

En helt vanlig lördagskväll

Måste jobba mer på att säga nej, är alltför lättövertalad. Så det blev alltså utgång igår också, strömpis. Det var faktiskt bra drag för en gångs skull så är egentligen glad att jag gick ut. Dock hade det vart skönt att ha en lugn ledig dag utan bakfylla. YaYa som man säger, man lever bara en gång! kör hårt..

(Roligt att se dig ute, synd att vi inte pratade mer. Vet inte vad som hände :), hoppas du hade kul iaf!)

Gårkvällen

Gå aldrig ut i Örebro en fredagskväll!

Vi hade en jättemysig kväll hemma hos mig igår med elin och maria. Det vinades, pratades, sminkades och sånna grejer som tjejer gör. Vi blev såklart lite dragna och bestämde oss för att prova på frimis, för gamla tiders skull. Anar oråd redan i kön då en tjej frågar oss imponerat om vi är över 18. vi nickade lite och sa att ja jo det var vi ju. Hon pekar på mig och säger storartat "du är nog 20 t.o.m". aja vi kom iaf tillsammans fram till att det är bra att se ung ut, iaf när man är gammal. Vi bestämde oss iaf för att ge frimis en chans. Väl inne insåg vi att även om vi försökte köra gärnet tillsammans och försöka ha kul trots alla lamm så fanns det inget annat alternativ än att gå vidare. Gick till satin där ett par killar, typ 17 bast rådde oss att gå därifrån, vi lydde. Hamnade tillslut på pitchers. Elin gick efter en timma, maria efter två. Själv var jag kvar tills vi blev tillsagda att gå. Tillbringade således den delen av kvällen med att disskutera maddes alla underbara kvalitéer med hennes pojkvän. ja madde visst är du underbar och det var kul att prata med tompa, men ibland så måste man inse att det inte kommer att dyka upp ett under senare under kvällen och faktiskt pallra sig hem i tid.

tror att vi är sååå schnygga

jag och maria, mys och pusskalas

Elin var inte med på nått kort så hon får vara med på en gammal fyllebild med mig ist :D


Doing city

Käk på stan idag med carro, elin och maria. Jättekul att träffa maria, känns som det var år och dar sen, desamma till dig elin ;)
Det blev en bacon och svamp pasta, så god, bästa bakismaten ever. Funkar annars också för igår var det lugna gatan hemma, tror nästan aldrig jag tagit det så lungt. konstaterade idag när vi skulle gå att jag inte vart utanför dörren på typ 2dagar :/, slött.
Det var iaf mysigt att träffa mina flickor, gick även runt lite i affärer men lyckades hålla ganska hårt i pluskan :P

mätta och belåtna

Kom fram till att det var dags att smida lite planer för kvällen. Går inte att sitta ensam hemma en fredagskväll, singel som man alltid är måste man hålla sig ute i svängarna! Så ikväll blir det tacos och alkohol hemma hos moi!


Comeback!

efter en mycket långtråkig dag så har jag hamnat här igen :) only for you!
lite besviken över att du inte var med igår, det var kul! Förferre här i lyan, som vanligt. Jag och carro = festprissarna number one! YEAH
det var kul iaf, blev ritz sen, det var dåligt med folk, men vi lyckade roa oss ändå :D såklart! med några shots i buken blir världen en aning ljusare.
Ganska händelsefattig kväll i övrigt :P

Lite besviken över att du inte kom idag :( hade sett fram emot mys. men har ju lovely barro som underhållning i alla fall, inte fy skam. Härligt att bo med en så mysig tjej, man har ju kul jämt. förutom denna tråkdag då men det är bara för att både jag och barro är lite antisociala idag. hade behövt dig som stämningshöjare.

Verkligen dags att ta tag i träningen nu, förtjänar inte den nuvarande vikten. borde vara mycket, mycket större! men vad ska jag säga, en annan föddes ju med magrutor ;) nått ska man väl ha!

Nu pysslar barro med käk i vårt kök, bäst att jag går och hjälper till, annars blir jag stuck med disken :O

Maten klar: tomat/mozarellasallad, varma mackor och färskpressad apelsin/ananasjuice yummi! :)

Fika med oss imr förresten! puss min snutt

RSS 2.0