Karneval och städning

Idag var jag in till linde och kolla på karnevalen. Måste säga att det inte alls var lika bra som för två år sedan :D
Du jobbade väl idag, så jag lägger in några bilder för dig :)


En exalterad Hades :)



Och här är lillsis, glad utan alkohol. Annat var det på vår tid ;)


Efter roligheter på stan så vad det dags att komma hem till tråkigheter. Städning. Vi har städat och fixat hela dagen för att det ska bli fint till firningen imorgon. det ska bli kul att träffa släkt och andra trevliga människor. Sedan på kvällen bär det av in till linde och förferre hemma hos Sabbe innan vi drar vidare till hotellet, som man för övrigt inte har varit på sedan ett år. Hoppas det blir lika kul som det brukade vara förr. Det vore jättekul om du hängde på! Annars ses vi på Lördag!

Syrran hemma! :)

I söndags kom Hannah hem. Det var jättekul att se henne igen vi hade inte setts på ca 8 månader. Vi hade ett kärt återseende med pressent utdelning. Det är så trevligt att äntligen ha sällskap om kvällarna eftersom resten av familjen lägger sig runt 8-9.

Igår så åkte jag och Hannis in till Örebro för att hitta någon fin studentpresse till lilljossan och massa kläder till Hannah. Innan vi begav oss hade vi lite plåtning i trädården(se nedan).
Började stan med att äta Tacos på Pacos, det var smaskigt. Sedan blev det shopping för hela slanten.


När vi kom hem på kvällen bestämde vi oss för att gå ut och ta lite tokiga bilder. Här kommer några exempel:



                                                                                  

Det var allt för denna gång, hoppas du gillade våra ansträngningar, det var bara för dig! ;)


EU-val

Idag är det dags att pallra er iväg till röstlokalerna och ge ett litet bidrag till röstlådan om ni inte redan gjort det. Vad jag har förstått så är det nästan ingen som vet vad detta val innebär och var de olika partiena står för i EU, det gjorde inte jag heller innan jag gick ut på nätet och uppdaterade mig lite. Det borde finnas mycket mer information om EU-valet i media så att de som inte är så insatta(jag) vet vad dom vill rösta på. Tycker dock att alla skulle ta reda på lite fakta och rösta.

Så läs NA idag gumman. Det står lite kort om de olika partierna där, då blir du lite insatt :)


Vit helg

En vit helg denna vecka, det var längesen. Men vad tråkigt det är. Det har varit jobb och jobb för en gång skull. En ljuspunkt var i alla fall idag när du kom, det var jättemysigt :) tänk att man skulle bli stormästare i tärningsspel, det var inte illa! Känner mig fullproppad med ostpoppcorn och annat onyttigt. Skulle sitta bra med en tränings runda imorgon men då ska jag vara röstmottagare i EU-valet och så kommer efterlängtade storasyrran hem. Slingade håret idag också, hemmabruk. Det blev OK :)

Kom snart och hälsa på igen!



You and me babe ;)


Örebro med lill sis!

Med lite gröt i kroppen är jag nu redo att göra mig iordning för min och lillsyrrans tur till storstan Örebro där vi ska hämta upp hennes fina balklänning. Det blir nog också lite annan shopping. Trots det trista vädret är jag sugen på att inhandla lite nya sommarkläder. Hoppas ju på finare väder i framtiden. Vill ju gärna hinna fixa brännan till årets "happening" carro och danielas 41års kalej :)


RSS 2.0